İspanya La Liga 35. hafta mücadelesinde Real Madrid sahasında Malaga'yı ağırladı. Santiago Bernabeu'daki mücadeleyi Real Madrid 6-2 kazanmayı başardı.

Ev sahibi ekibin gollerini 3. dakikada Raul Albiol, 26'da Cristiano Ronaldo, 33. dakikada Mesut Özil, 45'te Karim Benzema, 63'te Luka Modric ve 90. dakikada Angel Di Maria kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 15. dakikada Santa Cruz ve 36'da Antutes'ten geldi. Malaga'da 21. dakikada Sergio Sanchez penaltı yaptırarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Martin Demichelis de 73. dakikada çift sarı kartla oyun dışı kalarak takımını 9 kişi bıraktı.

Los Galacticos'un süperstarı Cristiano Ronaldo 22. dakikada kullandığı penaltıyı gole çeviremedi. Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, 82. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Santiago Bernabeu Stadı'ndaki taraftarların çoğunluğu tarafından ıslıklanması ve stadyumda Mourinho karşıtı pankartların açılması dikkati çekti.

Ligin bitimine 3 hafta kala Real Madrid, sürprize izin vermeyerek arkasındaki Atletico Madrid ile arasında olan 8 puanlık farkı korudu ve 80 puana yükselerek 2. sırada yer almaya devam etti.

Malaga ise güçlü rakibi karşısında oyunun büyük bir bölümünde eksik oynamanın dezavantajını yaşadı. Konuk ekip 53 puanda kaldı.

İspanya La Liga 36. hafta mücadelesinde Real Madrid, Espanyol deplasmanına gidecek. Malaga ise evinde Sevilla takımını ağırlayacak.