Robin Van Persie sadece Feyenoord’un sadece genç takımında değil A takımında da görev alacak. 37 yaşındaki Hollandalı yıldızın Feyenoord A Takımında oynayan golcü futbolcularla özel olarak ilgilenmesi ve bu oyuncuları Avrupa pazarına sunmak için gerekli çalışmalara şimdiden başladığı da belirtildi. canlı maç izle

Robin Van Persie’nin Kariyeri

Aktif futbol yaşamına 1997 yılında başlayan Robin Van Persie kariyerine Excelsio takımında başladı. Dünyaca ünlü yıldız daha sonra Feyenoard formasını terletti. Feyenoord’dan Arsenal’e oradan da Manchester United’a transfer olan Persie son olarak da ülkemizde Fenerbahçe formasını terletmişti. Çıktığı 592 maça 273 gol sığdıran Persie yeni oyuncular tarafından da örnek alınıyor.

Son Dönemde Yeniden Feyenoord’a Döndü

Fenerbahçe forması giydikten sonra yeniden eski kulübü Feyenoord’s dönen yıldız futbolcu 35 yaşında futbol hayatına son verdi.

Hollanda A Milli Takımı Ondan Sonra Güç Kaybetti

Hollandalı pek çok futbolcu emeklilik kararı aldı. Sneyder, Persie gibi isimlerin emekliye ayrılmasıyla birlikte Hollanda Milli takımında ciddi bir düşüş yaşandığı görülüyor. Hollanda Robenli, Sneyderli, Persie’li günlerini arıyor.

Teknik Hayatında Başarılı Olacak mı?

Futbol hayatında birçok başarıya imza atan Robin van Persie’nin teknik direktörlük kariyeri oldukça merak ediliyor. Feyenoord’un alt yaş kategorisinde Persie’nin kendini göstermesi ve büyük kulüpleri çalıştırmak istediği belirtildi.