Juventus'ın golcü oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun, İtalyan ekibine bir süre dönmeyeceğini bildirildi. İtalya ve Portekiz basını, takım arkadaşı Daniele Rugani'nin Covid-19 testinin sonucunun pozitif çıkması üzerine yıldız oyuncu, Portekiz'de karantinada kalacağını duyurdu.  

Ronaldo, Pazar günü Inter'i 2-0 yendikleri maç sonrasında felç geçiren annesini ziyaret için özel izinle Madeira'ya gitti. Bu seyahat sonrası ise İtalya Ulusal Olimpiyat Komitesi (CONI) Serie A da dahil olmak üzere ülkedeki tüm sportif faaliyetleri durdurdu. Ronaldo da ülkesinde kalmaya karar verdi. 35 yaşındaki oyuncu, Rugani'nin test sonucunun pozitif çıkması ve bu karar üzerine de Portekiz'de kalmaya karar verdi. 

Bu arada Rugani ile aynı ortamda bulunan tüm oyunculara da kendilerini bir süre sosyal hayattan izole etmeleri istendi. Portekiz Quotidiano Sportivo ve Abola gazeteleri de Ronaldo'nun resimlerini manşetlerine taşıyarak oyuncunun kendini karantinaya aldıklarını okuyucularına duyurdu. 

JUVENTUS'TAN AÇIKLAMA
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Juventus Kulübü, "Cristiano Ronaldo antrenmana katılmadı ve sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri beklediği Madeira'da kalmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.