ELMANDER'DEN İYİ
İsveç'in Fotbollskanalen.se sitesi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Samuel Holmen'in devre arasında Trabzonspor'a gideceğini iddia etti. Holmen'e, Elmander'den çok daha başarılı bir performans gösterdiği için Türkiye'de büyük saygı duyulduğunu belirten site, bordo-mavili ekibin ara transferde İsveçli oyuncuyu almak için girişimde bulunacağını ileri sürdü. Haberde, Holmen'in de futboluyla Türkiye'nin üst düzey takımlarını hak ettiği dile getirildi.

ARI GİBİ ÇALIŞKAN
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un geçen yıl sezon başında Brondby'den transfer ettiği Samuel Holmen, turuncubeyazlı takımda 37 maçta 6 gol atıp, 2 asist yaptı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu İsveç Milli Takımı'nda da 23 kez görev yaptı ve 2 gol kaydetti. Çalışkanlığı ve yüksek fizik gücü ile dikkat çeken Holmen'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor'un Holmen için ocak ayında resmi teklif yapacağı belirtildi.

AFTON GAZESİNE KONUŞTU
Öte yandan Afton Bladet gazetesine konuşan İsveçli yıldız, "Kulübümle 1.5 yıllık mukavelem var ama benden para kazanmak istiyorlar. O nedenle 5 Ocak'ta önemli gelişmeler yaşanabilir" dedi.