Spor Toto Süper Ligi'nde 16. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Takımını stresten uzak tutmaya çalışan Şenol Güneş, rakibi iyi analiz ederken, yasak nedeniyle maçı televizyondan izleyecek olan Başkan Sadri Şener, "Kalbim onlarla atacak" dedi. Takımın İstanbul'da kalacağı oteli ziyaret edecek olan Şener, maç günü de otele giderek, futbolcularını maça galibiyet parolası ile uğurlamayı planlıyor. Başkan Şener, zorlu karşılaşma öncesi takımlarına olan inançlarının tam olduğunu ifade ederek, "Tüm Trabzonsporlulara güzel bir galibiyetin armağan edileceğine inanıyorum" dedi.

KAPTAN TOLGA: "BU MAÇ ÇOK FARKLI OLACAK"

Trabzonspor'un kaptanı Tolga ZenginFenerbahçe maçının sezonun en önemli maçlarından birisi olduğunu ifade ederek, "Son haftalarda aldığımız sonuçlar taraftarlarımızı tabi ki üzmüştür. Ama bu maçı kazanarak onlara çok önemli bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Rakibimizde bu maçı en az bizim kadar kazanmak isteyecektir. O yüzden zorluk derecesi yüksek olan bu maçta galibiyet adına var olan tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya çalışacağız" dedi.

BEKİROĞLU: "SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM"

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, dün yaptığı, "Zokora cezası Aydınlar'ın yürüttüğü oyunun bir parçasıdır. Aydırlar derhal gidip taraftarı olduğu takımın başına geçmelidir" açıklamasından sonra PFDK'ya sevk edilmişti. Bekiroğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada, sözlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu belirterek, "Zokora'ya verilen cezayı asla içime sindiremiyorum. O ceza bir düzenin parçası. Bana ne ceza verirseler versinler, itiraz etmeyi düşünmüyorum. Ama kulübümü de zor durumda bırakmam. Eğer kulüp adına savunma vermem gerekirse veririm" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Bekiroğlu, Fenerbahçe maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapılacağına inandığını da belirterek, "Bu maç camia açısından çok önemli. Sahaya çıkıp onurlu bir şekilde mücadele edeceğiz. Futbol sonuç olarak bir oyun. Her ne kadar bunu söylememize izin dahi vermeseler de biz bunun için çalışmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe maçını atlatınca her şeyin bizim için daha güzel olacağını düşünüyorum" dedi.

CECH YENİDEN FORMAYI ALIYOR

Bu arada Trabzonspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta 18 kişilik kadroya giremeyen Marek Cech'in Fenerbahçe maçında 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in kart cezalısı olanZokora'nın yokluğunda Serkan'ı orta sahaya çekmesi ve Celustka'ya da yine sağbek olarak görev vermeyi planladığı belirtildi. Bu arada kart cezası dolan Burak Yılmaz'da yine takımın en önemli gol silahlarından birisi olacak.