Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, stres dolu günlerin sıkıntısını üzerinden atmak için Bodrum’da kafa dinliyor. Bordo-Mavili kulübün patronu, “Ligin ortasına geldik, devre arası çok az. Şike operasyonu ve Play-Off yüzünden ligin tadı kaçtı. Biz de bu yılı bıraktık, artık  gelecek yılın hesaplarını yapıyoruz” diye konuştu. Yoğun temponun futbolcuları perişan ettiğini de kaydeden Şener, “Bu nedenle kayıplarımız olması normal” ifadesini kullandı. Başkan, tahliye kararlarıyla ilgili olarak, adalete güvenilmesi gerektiğini hatırlatırken, sporcu yasaklarının kalkmasının doğru olduğunu, kendi durumunu da avukatların takip ettiğini belirtti.
ONLAR DA HALLOLUR
Başkan Sadri Şener, gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. "Şike operasyonu nedeniyle ligin tadı tuzu kalmadı" diyen Şener, "Bu yıl böyle geçecek, biz gelecek yılın planlamasına şimdiden başlamak istiyoruz" şeklinde konuştu. 8 kişinin savcılık tarafından serbest bırakılmasına sevindiğini belirten Şener, "Diğerleri de sanıyorum hallolur" dedi.

JAJA'YI DÖVEMEM
Yargıya intikal etmiş bu şike iddialarıyla ilgili kararı yine yargının vereceğini kaydeden başkan Şener, "Adalete güvenmek gerekir. Suçsuz olan çıkıyor, suçu olan ise cezasını çekiyor" dedi. Şener, Jaja'yı dövdüğü ile ilgili iddialara ise şakayla yanıt verdi ve "Ben onu nasıl döveyim! Buna hem karakterim uygun değil, hem adam benden iri" diye konuştu.

YENİ ZİRVE ÇOK YAKINDA

Bordo-Mavili yönetim, ara transferde izlenecek yol haritasını belirlemek üzere önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacak. Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin sunacağı rapor doğrultusunda, kulübün finansal durumu da göz önünde bulundurularak isimler netleştirilecek. Bu toplantıda, takımdan gönderilmesi düşünülen oyunculara da kesin olarak karar verilecek.