KARABÜK (AA) - Karabük 1. Amatör Küme takımlarından Safranbolu Belediyespor, Teknik Direktör Berkant Bülbül ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Belediyede gerçekleşen imza töreninde konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, sözleşmenin hayırlı olmasını ve başarılı bir sezonu geride bırakmayı arzuladıklarını söyledi.

Safranbolu’nun gerek turizm açısında gerekse yerleşim birimi olarak kendisini ispat etmiş kimlikli bir kent olduğunu ifade eden Aksoy, "Bu kentte sportif faaliyetler de bu şehrin ayrılmaz parçalarından bir tanesi. Biz Safranbolu’nun büyüklüğünü, ismini hemen her alanda göstermek istiyoruz. Sportif alanlarda da bu başarıyı yakalamak istiyoruz. Amatör liglerde takımlarımız her yıl başa oynuyorlar zaten. Bununla birlikte takımlarımız her müsabakaya favori olarak çıkıyor. İnşallah arkadaşlarımızın aldıkları karar doğrultusunda bölgesel lige çıkarak bu başarıyı perçinlemek istiyoruz" diye konuştu.

Bülbül ise kendisinin hedefleri olan bir insan olduğunu, Safranbolu Belediyespor'da bunu gördüğünü, takımla birlikte büyük hedeflere ulaşacağını belirtti.