Fenerbahçe’de sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu kritik Monaco maçı öncesi Teknik Direktörü Vitor Pereira’yı düşündürüyor.
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yarın Fransa’nın Monaco takımını 21.30’da ağırlayacak. Sarı-lacivertliler rövanş için avantajlı bir skor elde etmek isterken, Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın başı sakat ve cezalı oyuncularla dertte.

PEREIRA YEDEK KULÜBESİNDE YER ALMAYACAK
Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında kedi evinde oynayacağı Monaco karşılaşmasında Portekizli teknik adam cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamayacak. Pereira, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda oynanan Braga maçında hakeme itirazı sonucu tribüne gönderilmişti. UEFA Disiplin Kurulu tarafından 1 maç ceza alan Pereira, Monaco maçında kulübede yer alamayacak.

FENERBAHÇE’DE 6 EKSİK
Monaco maçı öncesinde sakat ve cezalı olan oyuncuların çokluğu Teknik Direktör Vitor Pereira’yı düşündürüyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan kaleci Volkan Demirel, İsmail Köybaşı ile son hazırlık maçında darbeye bağlı sakatlık geçiren Robin van Persie’nin, Monaco karşısında oynaması beklenmiyor. Ayrıca Volkan Şen, Alper Potuk ve Mehmet Topal da cezası nedeniyle Monaco karşısında forma giyemeyecek.
(İHA)