61SAAT HABER SERVİSİ - Spor Toto Süper Ligde dün akşam oynanan Trabzonspor ile Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel, bordo-mavilileri resmen katletmişti. Trabzonsporlu futbolculara haksız yere 4 kırmızı kart gösteren Deniz Ateş Bitnel, daha sonra uyduruk bir penaltıyla da Galatasaray'ın maçtan 2-1 galip ayrılmasını sağlamıştı.

Ancak tüm bunlardan sonra maçta Dünya gündemine oturan bir olay yaşandı. Bordo-Mavililerin haklı isyanını dile getiren Salih Dursun, hakemin elinde ki kartı alarak Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdi. Bu hareket hem Türkiye'de hem de dünyada  büyük yankı uyandırırken bir çok ajans ve gazete Salih'i manşetlerine taşıdı. Salih'e bu noktada Anadolu'da ki bir çok kulüp sahip çıktı. Dün Başkan Muharrem Usta ile birlikte maçın ardından basının karşısına çıkan Salih Dursun, bugün ise Trabzon'a geliyor. Bordo-Mavili oyuncuyu havalimanında karşılamak için ise yüzlerce taraftar buraya akın etti.

Salih, havaalanında yülerce taraftar karşıladı. Bordo-Mavili oyuncu göründüğünde, taraftarlar onla fotoğraf çektirmek için bir birleri ile yarıştı. Salih, Trabzonsporlu taraftarlar tarafından omuzlara alınarak havalimanından bu şekilde çıkarıldı. Salih, burada yaptığı kısa açıklamada, "Gereken cevabı başkanımız verdi. Gerektiği zaman konuşuruz.." dedi. 
Salih, daha sonra kulübün kendisine tahsis ettiği araçla havalimanından ayrıldı.