Boksta Avrupa ve Kıtalararası şampiyonluğu bulanan Selçuk Aydın, 11 Nisan’da Almanya’nın Bielefeld şehrinde Sırbistanlı rakibi Misa Nikoliç ile boks maçına çıkacak.

Boksa bir yıl ara veren şampiyon boksör Selçuk Aydın sıralama maçı için yumruk sallayacak. 11 Nisan çıkacağı maç için Almanya’da bir aydır hazırlık yaparak kampa giren Selçuk Aydın, Trabzon’dan kırgın ayrıldı. Aydın, “Kendi şehrimde çok ilgi gördüğümü söyleyemem. Ben bir fotoğraflık sporcu değilim. Kaderimize terk edildik. Bir yıl ara verdim. Zaman zaman bırakma noktasına geldim. Trabzon’da antrenman yapacak tesis bulamadım.

Bir şampiyon olarak üzülmemek elde değil. Selçuk Aydın’ın ayakta ve yeniden doğduğunu göstereceğim. İçimdeki Trabzon ve Türkiye aşkını kimse söndüremez” dedi. Kendisi gibi başarılara imza atmış sporcuların başka il ve ülkelerde el üstünde tutulduğunu söyleyen Selçuk Aydın, “Trabzon’da sadece fotoğraflara malzeme olduk. Ben fotoğraflara malzeme olacak bir sporcu, boksör değilim. Kendi imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kulandı.