SAMSUN  (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL), ekiplerinden  Samsun Canik Belediyesi  başantrenörlüğüne Mehmet Can Öztürk getirildi.

Canik Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ercan Bayrak geçen sezon Edirne Belediyesi Edirnespor'u çalıştıran tecrübeli antrenör ile 1 yıllık sözleşme imzaladıkları söyledi. 

Türk basketboluna önemli katkı sağlayan antrenör ile anlaştıklarını belirten Bayrak, "Önümüzdeki sezon için iyi bir kadro oluşturup kolej havasında bir takım olarak Avrupa kupalarında mücadele için çalışacağız" diye konuştu. 

Samsun'a gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Öztürk ise "TKBL'de 4 yıldır mücadele eden Samsun Canik Belediyesi'ni önümüzdeki sezonda ligde kalıcı hale getirip üst sıralara tırmanmak için çalışacağız. Amacımız altyapı ile desteklenen bir takım oluşturmak. Bu sözleşme hepimiz için hayırlı olsun. Akdeniz, Ege, Marmara'dan sonra Karadeniz'de çalışmak güzel bir duygu" ifadelerini kulandı. 

Belediye Başkanı Osman Genç de Samsun Canik Belediyesi olarak gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak istediklerini belirti.