SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Metin Ateş, "Futbolcu arkadaşlarımız Altınordu maçında 3 puan için bize söz verdi" dedi.

Ateş, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, pazar günü sahalarında oynayacakları Altınordu maçını değerlendirdi.

Futbolcuların çok istekli ve arzulu olduğunu belirten Ateş, "İnşallah rakibimizi sahamızda mağlup ederiz. Futbolcu arkadaşlarımız Altınordu maçında 3 puan için bize söz verdi. Devre arasına mutlu şekilde girmek istiyoruz. Bu maçın adından futbolculara bir hafta izin vereceğiz. Bunun için Altınordu maçını kazanıp hem bizi hem taraftarlarımızı sevindirecekler" diye konuştu.

Takımın moralinin çok iyi olduğuna değinen Ateş, "İkinci devre herkes daha farklı bir Samsunspor izleyecek. Takımımız, özlenen ve herkesin beğenisini kazanan bir futbol ortaya koyacak. Bunun için devre arasına tam zamanında giriyoruz. Eksiklerimizi kamp döneminde tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Samsunspor, Altınordu maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu ve kültür fizik hareketleri yaptı. Antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi. İdmana izinli olan Hasan Kılıç, Mbilla ve sakatlığı devam eden Canberk Aydın katılmadı.