SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacakları maçtan puanla dönmek istediklerini belirtti.

Zeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda yapacakları Balıkesirspor maçında alınacak her puanın önemli olduğunu söyledi.

Oyuncuların puan veya puanlar almak için gerekli mücadeleyi sahaya yansıtacağına inandığını dile getiren Zeren, "Balıkesirspor ligin en iyi ve güçlü takımlarından biri. Umarım maçta az hata yapar ve elimize geçen fırsatları değerlendiririz. Tabii ki oradan puan almak zor olacak ama eksiklerimize rağmen puanla dönmek istiyoruz." ifadesini kullandı.

Takımdaki oyuncuların sakatlıkları hakkında bilgi veren Zeren, "Ercan Yazıcı sakat, Canberk Aydın ve Fatih Kılıçkaya'nın durumu maç günü belli olacak. Ousmane N'Diaye ise ameliyat olacaktı, sakat sakat özverili şekilde oynuyor." diye konuştu.

Sahada oyuncularının puan veya puanlar almak için sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağına işaret eden Zeren, şunları kaydetti:

"Alacağımız puanlar bizi farklı bir noktaya taşıyabilir. Bunun bilincindeyiz. İkinci yarı daha iyi hamleler yapabilmek adına ilk yarıda toplayabileceğimiz kadar toplamak zorundayız. Umarım en az 1 puanla Samsun'a döneriz."

Öte yandan Samsunspor, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda koşunun ardından salonda kondisyon çalıştı.