SAMSUN (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor'un genç futbolcusu İlyas Kubilay Yılmaz, Samsunspor ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Kırmızı-beyazlıların yeni transferi İlyas Kubilay Yılmaz, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına, transfer sürecini anlattı.

Samsunspor'a gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Yılmaz, "Hedefim Samsunspor ile şampiyonluk yaşayarak bir üst lige çıkmak. Samsunspor camiasının büyüklüğünü biliyorum, Buraya gelince ne kadar büyük bir camiaya geldiğimi daha da iyi görüp, anladım. Samsunspor, geçmişi ve taraftarlarıyla bu ligin çok üstünde bir kulüp. Daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. İnşallah Samsunspor’u en kısa sürede hak ettiği yerlere getireceğiz." dedi.

Saha içerisinde sorumluluk almayı sevdiğini aktaran Kubilay, "İşler iyi gitmediğinde sorumluluk alırım. Denemekten asla çekinmem. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Tempolu ve güzel bir çalışma ortamımız oldu. İdmanlarımız oldukça verimliydi. Hazırlık maçlarında da iyi bir performans ortaya koyduk. Birbirimizle daha fazla oynadıkça ligi domine edeceğimize inanıyorum. Bu ligin üstünde bir takımız. Samsunspor’u hak ettiği yere getirmek için ben ve takım arkadaşlarım elimizden geleni ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.