BOLU (AA) - TFF 1. Lig'de Samsunspor'a deplasmanda 3-0 yenilen Boluspor'un kulüp başkanı Necip Çarıkçı, ağır bir yenilgi aldıklarını, bu mağlubiyeti kabul edemediğini söyledi.

Çarıkçı, iş yerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta oynanan Ümraniyespor karşılaşmasından alınan 3 puanın kendilerini Samsunspor karşılaşması öncesinde ümitlendirdiğini ancak Samsun deplasmanından puansız ayrıldıklarını ifade etti.

Samsunspor maçında iyi oynamadıklarını belirten Çarıkçı, "Boluspor, iyi bir camia ve iyi bir kulüp. Yönetim olarak da hiçbir futbolcumuza gecikmiş borcumuz yok. Tek isteğimiz takımın iyi futbol oynaması. Genç bir kadromuz var. Buna rağmen Samsunspor karşında ağır bir yenilgi aldık. Bu yenilgi Boluspor'a yakışmadı. Olmaması gereken bir durum." diye konuştu.

Bu maçtan ders çıkartmak gerektiğini dile getiren Çarıkçı, "Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimiz bu maçı iyi analiz etmeli. Biz böyle bir kulüp değiliz. Samsunspor mağlubiyetini kabul edemiyorum. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

Çarıkçı, Eskişehirspor karşılaşması öncesi sakat futbolcularının bulunmadığını ve bu karşılaşmanın kendileri için çıkış maçı olmasını beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İlk devre takımımızın yedek futbolcu alternatifi azdı. İkinci devre bu açığı kapattık ve fazla futbolcumuz var. Herhalde biraz fazla geldi bu sayı. Bu sonuca göre takımı anlayamıyorum. Takımda rekabette var ama oynanan futbol beni memnun etmedi. Eskişehirspor maçı bizim derbi maçımız. Kazanan biz olmak istiyoruz."