SAMSUN (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu maçı kazanırken iyi bir futbol oldu mu? Şahsen beni çok tatmin eden bir futbol olmadı. Ama beni ümitlendiren bir mücadele vardı, bir coşku vardı, bir kazanma hırsı vardı." dedi.

Taşkın, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, kendi sahalarında 1-0 kazandıkları Amed Sportif Faaliyetler maçını değerlendirdi.

Takımın mücadele olarak yüzde 70 seviyesinde olduğunu dile getiren Taşkın, "Maçın başında bir gol bulabilseydik, Muhammet Beşir ile yakaladığımız bir pozisyon vardı, rakibi açma ve direncini kırma anlamında daha erken goller de bulabilirdik. Fakat gol gelmeyince rakibimiz daha da fazla direndi. Geçen seneden oturmuş bir kadroları, birlikte oynamayı iyi yapıyorlar." ifadesini kullandı.

Mücadeleden memnun olduğunu ama oyunun tam anlamı ile kendisini tatmin etmediğini işaret eden Taşkın, şunları kaydetti.

"Lig devam ettiği sürece her geçen haftada bu oyuncu grubumuzda oyunumuzu geliştirerek daha iyi bir oyun sergileyerek inşallah galibiyetler alacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanırken iyi bir futbol oldu mu? Şahsen beni çok tatmin eden bir futbol olmadı. Ama beni ümitlendiren bir mücadele vardı, bir coşku vardı, bir kazanma hırsı vardı.

Bu şekilde maçı kazandık. Ön taraftaki oyuncularımız eğer becerikli ve daha coşkulu bir günde olsaydı çok daha farklı bir skorda ortaya koyabilirdik. İlk maçın sendromu biraz sıkıntılı oluyor. Allah emeklerimizi zayi etmedi. Bir gole de 3 puan veriyorlar 5 gole de 3 puan veriyorlar."