SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Ümraniyespor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Özköylü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın son haftalarda iyi mücadele ettiğini söyledi.

Futbolcuların oyun disiplinine sadık kalmaya çalıştığını anlatan Özköylü, "Yüksek enerji ile sahada mücadelemizi yapıyoruz. Son haftalarda aldığımız puanlarla öz güvenimiz daha iyi ancak Ümraniyespor da son haftalarda çıkış yakaladı. Bunun için zorlu bir maç olacak. Hava ve saha şartları daha ağır hale geldi ama fiziksel olarak güçlü olduğumuzu düşünüyoruz. Taktiksel olarak da ne yaptığını bilen bir takım haline geldik. Bunu sahada göstermeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İki takımın da moralinin yüksek olduğuna işaret eden Özköylü, "Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Son haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleci ve disiplinli oyunun karşılığını alacağımıza inanıyorum. Bu maçta özellikle 3 puanı çok istiyoruz. Umarım Ümraniyespor'u mağlup ederek puanlarla Samsun'a döneriz." diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda yapacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Özköylü yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, ısınma koşusu, 5'e 2 pas çalışması ve taktik ağırlı çift kale maç yaptı.

Antrenmana sakatlıkları devam eden Canberk Aydın ve Ercan Yazıcı katılmadı.