SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkurt Tutu, Mersin İdmanyurdu maçıyla yükselişe geçeceklerini düşündüğünü belirterek, "Küme düşme lafını kimse ağzına almasın." dedi.

Tutu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin alt sıralarında yer almanın kendilerini endişelendirmediğini söyledi.

Samsunspor'un lig sonunda kötü bir tablo ile karşı karşıya kalacağına inanmadığını belirten Tutu, şöyle konuştu:

"Devre arasında yaptığımız takviyelerle iyi bir ekip oluşturduk ancak takımın biraz zamana ihtiyacı var. Takım güzel futbol oynuyor ama şansız mağlubiyetler aldık. Teknik direktörümüz Osman hocanın öncülüğünde sportif açıdan başarı yakalayacağımıza inancımız tam. Mersin İdmanyurdu maçıyla yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum. Onun için küme düşme lafını kimse ağzına almasın."

Tutu, taraftarları 17 Şubat Cuma günü sahalarında yapacakları Mersin İdmanyurdu maçına davet ederek, "Önümüzde 14 final maçımız var. Özellikle iç sahada tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız. Bunun için taraftarlarımıza ihtiyacımız çok fazla. Onların tribünleri doldurup 90 dakika takıma sahip çıkması gerekir. Samsunspor taraftarı, her zaman olduğu gibi bu zor günlerimizde de takımını asla yalnız bırakmayacaktır. Taraftarların maça gelmesini desteklemek için biz de bilet fiyatlarında indirim yaptık." ifadelerini kullandı.