Takıma vermiş olduğu emek ve başarı ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Akbaba, büyük bir para ile yeniden Galatasaray'da. Farklı transfer ile gündeme gelen sarı kırmızılı ekipte son sözü Fatih Terim söyledi. Anadolu Casino

Emre Akbaba için 'Kalsın' ifadesini kullanan Terim, taraftarları da büyük bir sevince boğdu. Bu bağlamda çoğu taraftar Akbaba'nın geleceğini duyduktan sonra çeşitli göndermelerde bulundular. Akbaba takıma kazandırmış olduğu gollere yeniden devam etmek için sabırsızlandığını dile getirdi.

Son Söz Teknik Direktörden Geldi!

Sarı kırmızılı takımın yönetiminde yer alan Fatih Terim, Emre Akbaba ile olan kararını spor camiasına duyurdu. Akbaba'nın yeniden Galatasaray'a geleceği netleşti.

Yüksek bir maliyet üzerinden teklif sunulan yıldız futbolcu teklife olumlu yanıt verdi. İlerleyen günlerde transfer kadrosunda yer alacağı belirtilen futbolcu için sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Akbaba'nın Galatasaray Serüveni Bitmiyor!

Galatasaray'da adından sıkça söz ettiren Emre Akbaba, yeniden sarı kırmızılı ekibin gündemine geldi. Gündemine gelmesi ile birlikte camia olumlu yanıt vererek Emre Akbaba ile tekrardan yollarına devam etmek istediklerini açıkladılar.

Taraftar için de çok büyük bir sevinç olan bu durum Emre Akbaba için de hırs etkisi yarattı. Lig başladığı zaman antrenmanlarda olacak olan Akbaba şimdiden hazırlığa başladığını dile getirdi.