Bu sezon şampiyonluk amacıyla mücadele eden Kanaryada sportif direktör olarak görev yapan Comolli, deneyimli teknik adam Ersun Yanal'ın listesinde yer alan iki transfer için harekete geçiyor. Diğer seçeneği ise etsbet oluşturuyor.

Yeni Sezona Başarılı Giriş

Bu sezona iyi bir başlangıç yaparak Ligde ilk 9 haftada topladığı 17 puan ile 2. sıraya kadar yükselen Sarı Lacivertliler devre arasında yapmayı düşündüğü transferler için çalışmalara başladı. Sarı Lacivertli takımda Ersun Yanal'ın transfer listesi kapsamında yapılacak transferlere ilişkin çalışmalar sürüyor. Damien Comolli, ligimizin iki yıldızı için transfer girişimlerine başlarken, Fenerbahçe'nin bir yıldızının ise ayrılacağı iddiası gündemde yer buldu

Fenerbahçe'de, sezon öncesi transferi çok istenen İrfan Can transferi gerçekleşmemişti. Devre arası transfer çalışmaları kapsamında Fenerbahçe, tekrar Başakşehir ile görüşecek ama bu defa Mahmut Tekdemir ile Edin Visca için transfer çalışmaları yapılacak. Ancak etsbetbahis.com ile yenilikler sürüyor.

Moses Takımdan Ayrılıyor

Sarı Lacivertli takımda, kiralık olarak oynayan Moses ile bu sezon sonunda yolların ayrılacağı ise gelen haberler arasında. Moses'in yerine sağ kanatta ilk hedef ise Edin Visca olarak öne çıkıyor. Boşnak Yıldız Visca'nın takımından ayrılmayı istemesi de bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.