Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan ve PTT 1. Lig’de Passolig Kart alan futbolsever sayısı 1,5 milyonu geçti. 1 milyon 500 bininci kartın sahibi İzmir’den bir Fenerbahçe taraftarı oldu.
Fırtına gibi başlayan yeni sezonda 200 binden fazla futbolsever daha Passolig Ailesi’ne katıldı. Türkiye’nin 81 ilinden ve birçok ülkeden Passolig Kart alan taraftarlar, takımlarına hem destek oluyor hem katkı sağlıyor.
Modern ve keyifli maç izleme ayrıcalığını yaşatan Passolig Kart, futbolseverlerin her geçen gün artan ilgisiyle üye sayısını hızla artırıyor. Sezon başından bu yana 200 bin futbolsever daha Passolig Kart alırken, kart sayısı 1 milyon 505 bin 301 oldu.

1,5 MİLYONUNCU PASSOLİG KART İZMİRLİ FENERBAHÇE TARAFTARINA
Flaş transferlerle lige başlayan Fenerbahçe, Passolig Kart satışında da hızlı bir çıkış gerçekleştirdi. Taraftarların yoğun ilgisiyle 2015 yılının en yüksek adetli kart büyümesi Fenerbahçe logolu kartlarda yaşandı. 1 milyon 500 bininci kart sahibi ise İzmirli bir Fenerbahçe taraftarı oldu.

ZİRVEDE GALATASARAY - FENERBAHÇE REKABETİ VAR
Passolig Kart Ligi’nde takımlar arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Ligin zirvesinde uzun süredir yer alan Galatasaray, 300 bin sınırını aştı. Sene başından beri tam 173 bin adet Galatasaray kartı alındı. En yakın rakibi Fenerbahçe ile aralarında sadece 13 bin fark kaldı. Beşiktaş ise 200 bini geçerek, üçüncü sıradaki yerini koruyor.

ANADOLU’NUN LİDERİ TORKU KONYASPOR
Modern stadı ve taraftarlarının verdiği destekle güç kazanan Torku Konyaspor ise Anadolu kulüpleri arasında en fazla Passolig Kart satışı gerçekleştiren takım olmayı başardı. Torku Konyaspor ve Trabzonspor arasında ise Anadolu’nun zirve yarışı için büyük çekişme yaşanıyor. Her iki takım 100 bin kart seviyesine yaklaştı.

ANTALYASPOR’DAN REKOR ÇIKIŞ
Bu sene yükseldiği Spor Toto Süper Lig’de Samuel Eto’o transferiyle sezona iddialı bir giriş yapan Antalyaspor, Passolig Kart Ligi’nde de rekorlara imza atıyor. Sezon açılışından bu yana kart adedini ikiye katlayan Antalyaspor, 30 bin seviyesine yaklaştı. Antalyaspor, yeni stadyumuyla taraftarlarından çok daha güçlü destek bekliyor.

ADANA DEMİRSPOR, PTT 1. LİG’İN LİDERİ
PTT 1. Lig’in zirvesinde ise uzun süredir Adana Demirspor var. 31 bini aşan Mavi Şimşekler, kendi liginde Passolig Kart liderliğini koruyor.

İSTANBUL’DA EN FAZLA SEYİRCİLİ MAÇ FENERBAHÇE’NİN
Sezonun ilk 7 haftasında İstanbul’da en çok seyircinin izlediği maç Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 32 bin 398 taraftarın tribünlerde olduğu Fenerbahçe - Antalyaspor karşılaşması oldu. Anadolu’da en fazla seyirci toplayan maç ise 26 bin 908 kişinin izlediği Torku Konyaspor - Galatasaray mücadelesiydi.
(İHA)