61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu
 
Kaynak göstermeden kullanılamaz
 
Trabzonspor’un gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacağı ve Bordo-Mavili kurmayların da sezon sonu eksik bölgelere 3-4 kaliteli takviye yapmayı planladıklarını söylemelerinin ardından transfer iddiaları da her geçen gün artıyor.
 
Trabzonspor’un eski oyuncuları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’ın her gün Trabzonspor ile anlaştığı haberlerinin ardından 61saat ekibi olarak Burak Yılmaz’a ulaşarak transfer haberlerinin asılsız olduğunu öğrenmiştik.
 
Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı bulunan Selçuk İnan da, Trabzonspor’a transfer olacağı hakkında çıkan haberlere cevap vererek, Sarı-Kırmızılı takımla kontratının devam ettiğini belirtti.

“Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştü” iddialarının da gerçekliği olmadığını belirten Bordo-Mavililerin eski oyuncusu Selçuk, “Takımımla 2 yıl daha sözleşmem var. Bu konularla ilgili her gün neden hakkımda haber yapılıyor bilmiyorum. Transferimle ilgili Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile ne benimle ne de menajerimle görüşülmedi. Böyle bir şey söz konusu değil. Bu tür haberler asılsızdır” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Trabzonspor, iç transferde Yusuf Yazıcı ile 5 yıllık anlaşmaya varırken, 1 yıl daha kontratı bulunan Okay Yokuşlu ile 2 yıl daha (toplam 3 yıl) sözleşme imzalayarak oyuncuyu kadrosunda tutacak.