Şener, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sadri Şener, geçen hafta oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını da değerlendirdi.Galatasaray maçının iyi geçtiğini, ancak galip gelemediklerini ifade eden Şener, bu haftaki Fenerbahçe maçına hazırlandıklarını kaydetti.


Maçın dostça geçmesini beklediklerini belirten Şener, ''Hakemlerle ilgili çok konuşmak doğru değil. Cüneyt Çakır, Türkiye'nin buruşturup kenara atacağı bir hakem değil. Bundan sonra yapacak bir şeyimiz yok. Şu andan sonra Fenerbahçe maçını düşünmek lazım. İnşallah o maçta hakem hatası olmaz'' diye konuştu.


Biz gazetecinin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine ise Sadri Şener, ''Beşiktaş'ın eski başkanı bir arkadaşımız. Yani daha çok erken. Bu zor süreçte alacağı kararlar onun için önemli. İyi ve doğru kararlar alır diye düşünüyorum. Bu hafta bizim maçımıza gelme niyeti de var'' yanıtını verdi.