Sadri Şener ve Fikret Orman maç sonrasında tatil için Bodrum'a gitti. Trabzon Başkanı, göreve yeni gelen Orman'ı önce kutladı sonra espriyi patlattı: "İnönü Stadı'nı kazın petrol ya da altın bulursanız, bu kötü mali durumdan kurtulursunuz"


Habertürk'ün haberine göre; mücadele öncesinde beraber yemek yiyen iki takımın yöneticilerinin sıcak ilişkileri karşılaşma sonrasında da devametti. Başkan Sadri Şener ile Fikret Orman, birlikte özel uçakla Bodrum'a tatile gitti.


Şener ve Orman arasında ilginç diyaloglar geçtiği öğrenilirken, esprili kişiliği ile tanınan Trabzon başkanının kullandığı sözlerin geceye damga vurduğu öğrenildi.


Şener özellikle mali açıdan kötü durumda olan Beşiktaş'ta göreve soyunduğu için Orman'ı tebrik ederken, "Öncelikli olarak başkanlığın için seni tebrik ederim. Zor bir ortamda göreve soyundun. Helal olsun. Ancak Beşiktaş'ın mali tablosu pek de iç açıcı görünmüyor. İnönü Stadı'nı kazın, petrol ya da altın bulursanız bu kötü durumdan kurtulursunuz! Başka türlü işiniz çok zor" ifadeleri gülüşmelere neden oldu.


Bu arada Şener'in ayrıca şike soruşturmasının ardından gerekli kararların alınmamasından şikayet edip "Bu yaşananlar insanları futboldan soğutuyor. Bundan en çok etkilenen de sizler ve bizleriz" dediği ifade edildi. İkilinin birlikte tatil yapacağı ve Şener'in, Orman'ı teknesinde ağırlayacağı bildirildi.