Deneyimli teknik adamın uzun süredir yakından takip ettiği bilinen Ercan Kara oynanan Avrupa ligi maçında Dundalk karşısında 2 gol birden kaydetti. Bu sezon attığı gol sayısını 10'a çıkartan yıldız futbolcu, milli formaya göz kırptı. Avusturya'nın Rapid Wien takımında forma giyen ve çok iyi bir sezon geçiren Ercan Kara, konusunda Şenol Güneş'in nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor.

Dundalk Karşısında 90 Dakika Forma Giydi

Takımıyla UEFA Avrupa ligi B grubunda 2. sırada yer alan ve deplasmanda kazanılan Dundalk maçıyla birlikte büyük avantaj yakalayan Sultanbet Bahis Ercan Kara, maç boyunca forma giymeyi başardı. Takımı adına 37 ve 58. dakikalarda 2 defa rakip ağları havalandıran Ercan Kara, Şenol Güneş'in kendisine olan ilgisinin boş olmadığını gösterdi.

Ercan Kara Kimdir?

Adı Şenol Güneş'in milli takıma alma takibinin ardından çok fazla duyulmaya başlayan Ercan Kara, Türk asıllı Avusturyalı futbolcudur. Üye ol   Forvet pozisyonunda forma giyen 1.94 boyundaki genç golcü henüz hiçbir milli takımın formasını giymemiştir. Geçtiğimiz sezon 27 maçta 22 gol atmayı başaran 24 yaşındaki futbolcu Şenol Güneş'in radarına girmeyi başarmıştı. Son 4 sezonda rakip kalelere yolladığı 85 golle dikkatleri üzerine çeken golcünün milli takım tercihini hangi yönde yapacağı merakla bekleniyor. Sultanbet Yeni Adres