Hem ofansif hem de defansif olarak iyi oynamadıklarını belirten Güneş, ". Rakip agresif oynadı ve biz onlara cevap veremedik. Hem ofansif hem de defansif olarak iyi değildik. Yavaş kaldık. Rakip fizik olarak da bizden iyiydi." dedi.

Şenol Güneş'in maç sonu açıklamaları şu biçimde:

Maça başlarkenki düşüncelerimizin esasında vârolamdığını gördük. Rakip agresif oynadı ve biz onlara cevap veremedik. Hem ofansif hem de defansif olarak iyi değildik. Yavaş kaldık. Rakip fizik olarak da bizden iyiydi. Kendi oyunumuzun altında kaldık. Heyecan, coşku ve kıran kırana bir oyun beklerken bunların hiçbiri yoktu. 

Yediğimiz golde baraj kurarken bile isteksizdik. Macarların hak ettiği bir 3 puan vardı. Detaylar için: lidyabet3.com sitesini takip edin.

Maçı kaybetmemizin nedeni sistemle alakalı değil. Genç ve tecrübesiz olan oyuncuların oynamasıyla da alakalı değil. Rakip daha dirençli daha güçlüydü. Sistem veya oyuncu tercihi size yardımcı olur ancak önce mücadele etmeniz lazım.

"O oyuncuları ne zaman göreceğiz?"

Mart ayında pek çok oyuncumuzu maç yapamadığımız için göremedik. Bugün de görmezsek ne zaman göreceğiz? Burada takımı kuran benim, sorumlu da benim. Bugün kötü oynamış olmamız bu oyuncuların kötü oldukları manasına gelmez. Lidyabet’e giriş yapmak için: https://www.lidyabet3.com/lidyabet-giris/ sayfasını hemen ziyaret edin.