Teknik direktör Şenol Güneş, yağmura rağmen antrenmanı izlemeye gelen taraftarlara jest yaparak antrenmanın sonunda tüm takımı tribünün önüne götürdü ve taraftarlarla fotoğraf çektirtti.
Trabzonspor'un Hollanda'nın Tegelen kentindeki çalışmasına sabah antrenmanında kasığındaki yırtık nedeniyle katılmayan Aykut Akgün'ün yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan kaptan Tolga Zengin ve Sapara da yer almadı. Antrenmanın ilk bölümünde yarı sahada top sürme ve pas çalışması yapan bordo - mavililer ikinci bölümde ise zaman zaman yoğun yağmur altında çift kale maç yaptı. Maç sırasında sol ayak bileğine darbe alan Volkan Şen kısa süreli sakatlık geçirdi. Saha kenarında bileğine bandaj uygulanan genç oyuncu antrenmana devam etti.
GÜNEŞ'TEN JEST
Bu arada antrenmanı yağmura rağmen izlemeye gelen yaklaşık 100 kişilik taraftar topluluğuna Teknik Direktör Şenol Güneş jest yaptı. Antrenmanın sonunda taraftarları saha kenarına davet eden Güneş, takımı da yanına çağırdı. Taraftarların önünde yere oturan futbolcular hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada genç kızların Bucaspor'dan bu sezon alınan genç futbolcu Emre Güral'a ilgileri de dikkat çekti.