KASTAMONU (AA) - Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 2. ön eleme turunda yarın İspanya ekibi Super Amara Bera Bera ile yapacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

EHF Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve Avrupa'da yoluna EHF Kupası'nda devam eden Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin son şampiyonu Kastamonu Belediyespor, 2. ön eleme turunda Super Amara Bera Bera ile karşılaşacak.

Yarın yapılacak ilk maç için son hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu'nda tamamlayan Kastamonu ekibinde hedef, galip gelerek avantaj elde etmek.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde yaptıkları maçları Avrupa kupası için hazırlık maçı olarak gördüklerini söyledi.

Takımda sakat oyuncuları bulunmadığını belirten Günal, "Takım olarak tura odaklandık. Seyircilerimize galibiyet hediye etmeyi düşünüyoruz. Rakibin maçlarını izledim. Bizim ayarımızda değil. Uluslararası standartlarda yüksek seviyede bir takım değiller. Rakibi küçümsemek istemiyorum, saygı duyuyorum ama güç dengeleri açısından bizim lehimize biraz fark var görünüyor." ifadelerini kullandı.

Kastamonu Belediyespor ile Super Amara Bera Bera arasındaki ilk maç yarın saat 15.00'te, rövanş ise 15 Ekim Pazar günü saat 17.00'de Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak.