Trabzonspor’da Teknik Direktör Shota Arveladze, milli takımlara giden oyuncuları adına sevinse de, takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından bir arada olmamanın moralsizliğini yaşıyor.
Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına devam ederken, özellikle milli oyuncuların yoksunluğu bordo-mavilileri en çok düşündüren konuların başında geliyor. Yeni bir ekip olmanın yanına sıra son 3 haftada ligde puan alamayan Karadeniz ekibi, karamsar tabloyu değiştirme adına atacağı adımların milli maçlara denk gelmesi nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşıyor. Milli takımlara giden oyuncuların yanı sıra sakat oyuncularında tedavilerinin sürmesi teknik direktör Shota Arveladze’yi kara kara düşündürürken, altyapıdan aldığı oyuncularla Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor’un Okay, Uğurcan, Erkan, Medjani, Mbia, Constant, Esteban Alvarado ve Cavanda gibi takımın as oyuncuları milli takım kamplarında yer alıyor. Bordo-mavililerde Alper Uludağ, Onur Recep Kıvrak ve Mehmet Ekici ise sakatlıkları nedeniyle çalışmalarına salonda devam ediyorlar.

SHOTA’NIN BURUK SEVİNCİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, milli takımlara giden oyuncuları adına sevinse de, takımın son haftalarda aldığı başarısız sonuçların ardından bir arada olmamanın moralsizliğini yaşıyor. Gürcü tek adam, ülkelerinin milli takımlarına moralsiz giden oyuncuların yanı sıra Trabzon’da kalıp Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdüğü oyuncularının motivasyonlarını toparlamaya çalışıyor. Son haftalarda alınan başarısız sonuçların yanı sıra takım içerisinde yaşanan gelişmelerden dolayı oldukça keyifsiz olan Shota Arveladze’nin milli aranın bitmesiyle birlikte oyuncularıyla bir araya geleceği ilk buluşmada sert mesajlar vermesi bekleniyor.