Galatasaray'ın eski futbolcusu, AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi evinde 3-1 mağlup ettiği maçın ardından yaptığı açıklamada, "Benim için önemli ve anlamlı bir geceydi" dedi.

Maç sonrası stat çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, "Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Duyuruyor" projesi kapsamında, Fenerbahçe maçında kendisine plaket verilmesiyle ilgili olarak, "Öncelikle çok güzel bir görsel şov vardı. Güzel ve vefalı bir geceydi. Galatasaray camiasına, başta Sayın başkanımız Ünal Aysal olmak üzere, bütün yönetim kuruluna her şeyden önce taraftara teşekkür ediyorum. Bana çok duygulu ve heyecanlı anlar yaşattılar" ifadelerini kullandı.

Derbi maçını da değerlendiren Şükür, "Baştan sona Galatasaray'ın hakimiyetinde geçen bir derbi maçı oldu. Özellikle ilk yarıda Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi sahadan sildiler. Bu derbi galibiyeti yeni kurulan Galatasaray takımına bence büyük bir güven verecektir. Tabii ki lig bitmedi devam ediyor. Fenerbahçe de bu ligin çok önemli takımı. Beşiktaş ve Trabzonspor da geliyor. İnşallah bundan sonra ligde daha keyifli bir süreç yaşayacağız" şeklinde konuştu.