Demir Grup Sivasspor’un şu ana kadar gerçekleştirdiği satış miktarı ise 10 bine ulaştı. Anadolu takımları artık daha çok fırsat bulabilecek çünkü kombine sistemine yapılan taraftar yatırımı, onlara moral, daha çok oyuncu alma fırsatı olarak geri dönüyor. Önümüzdeki yıllarda çok daha farklı bir lig izleyebiliriz Anadolu ki insanların alım gücü artıkça takımlara destek sunmaya devam edeceklerdir. Peki, siz kendi gelirinizi artırmak için neler yapıyorsunuz? Betpas ile yüksek gelir elde etme şansını elde edin. Şimdi fırsatlardan yararlanın, çok daha fazlasını kazanın.

10 Bin Kombine Satışı ile Kulüp Tarihi Rekoru

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan bu satış duyuruldu. 10 Bininci kombine sahibini buldu. Üstelik bu rakım Sivasspor kulüp tarihinde bir ilk, 2019 – 2020 için satışa çıkartılan kombine biletler ile kulüp tarihimizin rekorunu açıkça kırdık.  10 Bin gibi bizim için yüksek sayılabilecek bir rakama ulaştık ifadelerini kullandılar. Elbette çok daha fazlasına zaman içinde ulaşabileceklerine inanıyoruz. Sivasspor taraftarları başarıların ardından takımlarına daha çok destek olmaya başlayacaklardır. Sizler kendi hayatınızda nasıl farklar yaratıyorsunuz. Yüksek oranlardan, dünyada yer alan tüm liglere, tüm spor dallarına bahis yapabilirsiniz. Betpas size bu fırsatı sunuyor. Doğru fırsatı değerlendirerek daha fazla kazanç elde etme şansına sahipsiniz, hadi şimdi harekete geçin. 

Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlarımızdan Büyük Destek

Gurbette yaşamını sürdüren vatandaşlarımız, Sivasspor’a desteğini sürdürüyor. 10 bininci kombine sahibi, kırmızı beyazlı ekibe destek olan kişide kombinesini yurt dışından almış; Bahatttin Ünalışer bu rakama ulaştıran; yani 10 bininci kombine sahip olan Sivasspor taraftarı ve buna karşılık olarak oldukça manidar bir ödül verilmiş. Takımın yetkilileri kombine sahibi kişiye kırmızı - beyaz bir forma hediye etmiş, gelecekte durum ne olur kimse bilemez fakat sizler kendi geleceğinizi doğru şekilde yöneterek daha çok gelire ulaşabilirsiniz. Takımınıza, sevdiklerinize daha çok destek olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek bir şey var şimdi Betpas fırsatlarından yararlanın. 

Yiğidoların Desteklerini Bekliyoruz

Sivasspor taraftar grubu Yiğodolar her zaman takımların yanında. Kulüp yetkilileri bu sevinç hepimizin şeklinde açıklamalarda bulundu. Elbette her sezon olduğu gibi bu sezon ve gelecek sezonlarda da taraftarımıza büyük bir iş düşüyor. Onların desteğiyle var olmaya, gelişmeye, daha iyi bir performans sergilemeye devam ediyoruz. 10 bininci kombinenin satışı, kulüp tarihi rekoru bize gerçekten iyi hissettirdi fakat gelecekte çok daha büyük rakamlara imza etmek istiyoruz. Siz de kişisel servetinize katkı sağlamak için harekete geçin. Doğru planlama, detaylı analiz ile bunun ne kadar kolay olduğunu keşfedin. Betpas ile kazancınıza kazanç katın.