AK Parti'de derin kriz gün yüzüne çıktı

ŞOK İDDİA

Gümrükçüoğlu: Sana inanmıyorum

Günnar: Nedenini bilmiyorum



          Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar'a, partinin ilçe belde ve belediye başkanlarının önünde ağır cümleler sarfettiği ortaya çıktı. İddialara göre olay AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında cereyan etti. Rütin aralıklarla parti binasında il yönetiminin belediye başkanları ve ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, "Genel Merkezimizin kesin talimatı var. Belediye Başkanları ve milletvekilleri ilçe kongrelerine müdahale etmeyecektir" uyarısında bulundu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU:SANA İNANMIYORUM
          Bu sözler üzerine Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun söz alarak "Ben il başkanımızın sözlerine inanmıyorum. Kendisini anlamıyor ve güvenmiyorum" dediği ve bu sözler sonrası salonda soğuk rüzgarların estiği  öne sürüldü.

GÜNNAR: NEDENİNİ BİLMİYORUM
          Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun il başkanına bakarak sarfettiği iddia edilen bu sözler üzerine AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar  büyük şaşkınlık yaşadı.

PARTİNİN DİSİPLİN KURULU VAR
          Yeniden söz alan Günnar'ın, "Başkanımızın bana inanmayışı ve güvenmeyişinin nedenini bilmiyorum. Biz Sayın Başbakanımızın verdiği görevleri en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içersindeyiz. Fakat bir hatamız var ise de bu partininde bir disiplin kurulu var' sözlerini sarfettiği ileri sürüldü. Bu tartışma aslında bilinen fakat bugüne kadar ortaya çıkmayan Ak Parti içindeki derin krizide ortaya çıkarmış oldu.