Telefonda “Hesabınızdan terör örgütüne para aktarılmış. Suçluları yakalayacağız” diyen dolandırıcılara 300 bin lira ile 100 bin dolarkaptıran ünlü oyuncu Itır Esen “Çok gerçekçi konuştular. Ben de onlara inandım” dedi.

Dolandırıcıların rol yapma yetenekleri yılların oyuncusu Aşk-ı Memnu’nun ilk yıldızı 54 yaşındaki Itır Esen’i bile kandırmayı başardı. Kontör dolandırıcılarına yaklaşık 500 bin lira kaptıran sinema sanatçısı Itır Esen dün polise verdği ifadede “Çok gerçekçiydiler, inandım” dedi. Esen önceki gün “Hesabınızdan terör örgütüne para aktarılmış. Suçluları yakalayacağız” diyen dolandırıcılara kanmış ve zanlılara iki taksitte yüklü miktarda para kaptırmıştı. Esen dolandırıldığını anladıktan sonra polise gidip şikayetçi olmuştu. İhbar üzerine olayı araştıran polis dün sanatçının ifadesini aldı.

ŞOKA GİRDİ EVİNE KAPANDI
Esen’in polise şu ifadeyi verdiği öğrenildi: “Beni arayan kişi çok gerçekçiydi. Dolandırıcıların verdiği hesaba iki parti halinde 300 bin TL ve 100 bin dolar gönderdim.” İfadesini verdikten sonra evine kapanan sanatçı gazetecilerin ve sanatçı dostlarının telefonlarına çıkmadı. Ancak haberi ortaya çıkaran muhabirimizin cep telefonu mesajına karşılık veren Esen, “Evet olay doğrudur, konuşmak istemiyorum” dedi. (Bugün)