Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş son yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak görev yapan Emre Belözoğlu ile ilgili yorum yaptı…

Genç Kaleci ve Santraforlar…

Son zamanlarda başarılı Türk kalecilerin gündeme gelmesinden dolayı Şenol Güneş’e soru soruldu. Başarılı teknik adam  Matbet altyapıda sıkıntıların olduğundan söz etti. Oyuncuların tam donanımlı olarak yetiştirilmesi gerektiğinden söz eden teknik adam, eski başarılı kalecilerden örnek verdi. Rüştü Reçber’in döneminde çok hakaret aldığını ancak buna rağmen başarılı olduğunu açıkladı.

Şimdiki kalecilerin eksikleri olduğundan söz eden Şenol Güneş, gelişmeleri gerektiğinden söz etti. Artık daha fazla kalecinin gelişmesi gerektiğini de açıklamalarına ekledi.

Mert Günok Milli Takım İçin Doğru Seçim Mi?

Mert Günok’un Milli Takım’a çağrılmasının ardından eleştirilerin hedefinde olan Şenol Güneş bu konu hakkında açıklama yaptı. Matbet Giriş Mert’in Milli Takımı Avrupa’ya taşıdığını söyleyen Güneş, başarısının yok sayılamayacağını ifade etti. Şu anki süreçte performansı düşen Mert Günok’a hala destek olmaları gerektiğini de açıklamalarında bulundurdu. Mert’in hala değerli bir kaleci olduğunu ve performansının düşmesinin geçeceğini de söyledi.

Mert Günok’un yaşadığı performans düşüklüğünün bütün oyuncuların başına gelebileceği de Şenol Güneş’in açıklamaları arasında yer aldı.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de Başarılı Olur Mu?

Şenol Güneş Emre Belözoğlu hakkında yorum yaptı ve onun teknik direktör olmasını istediğini söyledi. Matbet Bahis Sitesi Bu görevi sahiplenmesinin ve hiçbir zaman vazgeçmemesinin de önemli olduğunu ekledi. Ayrıca bu meslek için emek vermesini ve çeşitli eğitimler almasını da tavsiye etti.