Ancak ligin geneline bakıldığı artık bir takımın başarı oranının sadece sahip olduğu kadro ile değil, aynı zamanda o kadronun ne denli verimli kullanabilmesiyle de şekillendiği gözlenir. Öyle ki bir takımın sakat ve cezalı futbolcuları o takımın mevcut 90 dakikadan nasıl bir sonuçla ayrılacağını gösteren etmenlerin başındadır. Sakat olan ya da almış oldukları cezalardan dolayı takımının yanında bulunamayan formda bir oyuncunun, o hafta takımında eksikliğinin hissedilmesi ihtimali artar. Sakat ve cezalı futbolcular için en güncel adres burada: http://www.onlinebahissiteleri704.net/sakat-ve-cezali-oyuncular/turkiye-super-lig-sakat-ve-cezali-listesi.php.

Bu sebepten pek çok takım da hem rakiplerinin hem de kendi kadrosunun sakat ve cezalı futbolcularını dikkate alarak ilerler. Bu dikkat unsuru taraftarların da önemsediği bir detaydır. Çünkü kişi desteklemiş olduğu takımının ne yapacağını tahmin etmek ister. Bu da sakat ve cezalı futbolcuların incelenmesiyle bir nebze mümkün hale gelebilir.

Tüm bunlarla birlikte Süper Lig’de hani futbolcu sakat ya da hangi futbolcu cezalı sayfamızdan rahatlıkla takip edebilirsiniz. Sistemli olarak tüm bilgilerin güncellenmesini sağlayan platformumuz sayesinde, takımınız ve birçok takımın son durumlarını daha da rahat takip edebilirsiniz. Bu sayede de takımlardaki ceza ile sakat futbolcuların bilgileri de elinizin altında yer edinebilecektir.