TRABZON (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 14. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden İdmanocağı'nın antrenörü Reşat Arığ, ligin en disiplinli takımına karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Arığ, yaptığı yazılı açıklamada, iç sahada Bursa ekibi karşısında aldıkları galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı:

''Bizim için tam zamanında gelen, ihtiyacımız olan bir galibiyet. Tüm sporcularımı ve ekibimi kutluyorum. Başkanımızın ve yönetimimizin son gün yetiştirdiği transferlerin de pozitif etkisi ve seyircimizin de desteğini alarak ligimizin en disiplinli takımını yenmek bizim için çok önemli oldu. Bundan sonra inşallah daha iyi olacağız.''

Arığ, 15. haftada İstanbul deplasmanında ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını anımsatarak, ''Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Kendilerine elbette saygı duyuyoruz. Biz sahada elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Daha sonraki haftada ise kendi evimizde Çanakkale Belediyespor ile karşılaşacağız. Önümüzdeki karşılaşmalardan puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz.'' ifadelerini kullandı.