AMASYA (AA) - Taşova YİBO Spor Kulübü Yönetim Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, "Trabzonspor maçında yaşananlar bizim için Türk hentboluna vurulmuş kara bir leke olarak kalacaktır" diye belirtildi.

Açıklamada, Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde 29 Kasım 2014 Cumartesi günü saat 15.00'te Trabzon'da Taşavo YİBO ile Trabzonspor'un karşılaştığı hatırlatıldı.

Taşova YİBO'nun sahada haksız müdahalelere maruz kaldığı ifade edilen açıklamada, yaşananlarla ilgili yetkililer göreve davet edildi.

Taşova YİBO Spor Kulübü'nün 9 bin nüfuslu bir ilçeden süper ligde mücadele eden bir takım ortaya çıkarma başarısı gösterdiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kazandığımız müsabakalarda dahi hakem arkadaşların formsuzluğundan hep veryansın etmiş bulunmaktayız. 'Acaba küçük bir ilçe takımı olduğumuz için ciddiye mi alınmıyoruz' diye düşünmeye başladık. Trabzonspor maçına geldiğimizde ise bizim için o gün Türk hentboluna vurulmuş kara bir leke olarak kalacaktır. Kulüp olarak biz bu müsabakanın hakemlerinin formsuz olduğunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Tamamen bilinçli bir şekilde müsabakanın sonucuna etki etmişlerdir. Biz müsabaka hakemlerinin adil ve tarafsız bir yönetim sergilemesini bekliyoruz."