Tarihi "Futbolda şike" davasında Etik Kurul`un raporunu değerlendirmek için Antalya`da kampa giren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi`nin toplantısı devam ediyor.


3 Temmuz`da başlayan ve Türk futbolunu derinden etkileyen süreç ile ilgili cuma günü Antalya Gloria Golf Serenity Otel`de Yıldırım Demirören başkanlığında toplanan TFF Yönetimi normalda bugün otelden çıkış yapacaktı. Ancak toplantıya akşama kadar devam edip Fenerbahçe-Beşiktaş maçını da burada izleyecekleri öğrenildi.
Edilen Bilgilere Göre Kararın Alındığı Ancak; bu akşam oynanacak derbi maç nedeniyle açıklamanın maçtan sonraya bırakıldığı belirtildi.Bu davranış; maç öncesi bir infial yaratmamak olarak yorumlanırken, derbiye tesir etmemek için de TFF`nin açıklamayı sonraya bıraktığı ifade ediliyor.
TFF`nin yarın Çağlayan Adliyesi`nde yeniden başlayacak duruşmaları da hesaba kattığı ve basın toplantısını Antalya`da yarın 11.00`de yapacağı öğrenildi.Demirören Yönetimi`nin kulüplerin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`na sevk edilip edilmeyeceği konusunda nihai kararını vermek için Antalya`daki kamp boyunca adı geçen maçların kasetlerini izledikleri öğrenilirken, bütün sonuçların yarın toplantıda açıklanacağı belirtildi.