GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, TFF tarafından kulübe transfer yasağı getirildiğini söyledi.

Özkul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmişte sözleşme imzalanan Ömer Kesici adlı futbolcunun 50 bin liralık alacağı için TFF'ye başvurduğunu, federasyonun da kulübe transfer yasağı getirilmesi kararı aldığını belirtti.

Yasak kararıyla adeta şok yaşadıklarını ifade eden Özkul, "Faiziyle birlikte borç 70 bin liraya ulaşmış durumda. Bu futbolcuyu tanımıyoruz. Kim olduğunu da bilmiyoruz. Ulaşma çabalarımızdan da şu ana kadar bir sonuç alamadık" dedi.

Özkul, futbolcu ve federasyon nezdinde girişimlerinin devam ettiğini kaydederek, "Bu futbolcunun bırakın maçı veya antrenmanı, Giresun'a dahi gelmediğini öğrendik ancak kendisiyle sözleşme imzalanmış. Konuyu araştırıyoruz. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyoruz. TFF nezdinde girişimlerimiz var. Bu yanlışlığın giderileceğini ve yasağımızın kalkacağını umuyoruz. Girişimlerimizin sonuçsuz kalması durumunda gereken ücreti federasyona yatırarak yasağı kaldıracağız" diye konuştu. 

Özkul, transfer çalışmalarının da devam ettiğini, son olarak Manavgatspor'dan kaleci Anıl Atağ'ı kadrolarına kattıklarını sözlerine ekledi.