THY Euroleague’in 4. haftasının ’En değerli oyuncusu’ (MVP), Fenerbahçe’nin yıldız basketbolcusu Ekpe Udoh seçildi. Udoh, sarı-lacivertlilerin Galatasaray Odeabank’ı mağlup ettiği karşılamayı 21 sayı, 13 ribaund ve 2 asistle tamamlamıştı.
THY Euroleague’in 4. haftası tamamlandı. Haftanın en önemli karşılaşmalarından olan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe maçından sarı-lacivertliler 103-87’lik skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler 4’te 4 yaparken, sarı-kırmızılılar kötü gidişe dur diyemedi. Haftanın bir diğer Türk derbisinde ise kazanan Anadolu Efes oldu. Darüşşafaka Doğuş’un sahasında oynanan karşılaşmada Efes, geriden geldiği maçtan 84-79 mağlup ayrıldı ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı. CSKA Moskova evinde mücadele ettiği UNICS Kazan’ı 98-80 mağlup ederek, yenilgisizliğini sürdürdü.

MVP UDOH SEÇİLDİ
Euroleague’de 4. haftanın MVP’si ise Fenerbahçe’nin yıldız basketbolcusu Ekpe Udoh seçildi. Udoh, 34 dakika süre aldığı karşılaşmada 21 sayı, 13 ribaund ve 2 asist ile galibiyetin önemli isimlerindendi.

CSKA VE FENER ZİRVEDE
Ligde 4 hafta geride kalırken, Rus ekibi CSKA Moskova, 4 maçta aldığını 4 galibiyetle lider koltuğunda oturuyor. Moskova’yı 4 galibiyet ve averajla ikinci sırada bulunan Fenerbahçe ve 1 mağlubiyeti bulunan Real Madrid takip ediyor. Ligin son sırasında ise galibiyeti bulunmayan UNICS Kazan ve Galatasaray Odeabank yer alıyor.
THY Euroleague’in 4. haftasında oynanan karşılaşmaların toplu sonuçları şöyle:

CSKA Moskova: 98 - UNICS Kazan: 80
Darüşşafaka Doğuş: 79 - Anadolu Efes: 84
EA7 Olimpia Milano: 90 - Real Madrid: 101
Baskonia: 90 - Olympiakos: 95
Galatasaray Odeabank: 87 - Fenerbahçe: 103
Zalgiris Kaunas: 74 - Maccabi FOX Tel Aviv: 87
Panathinaikos: 70 - Crvena Zvezda: 59
FC Barcelona Lassa: 78 - Brose Baskets Bamberg: 74
(İHA)