Trabzonspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, Tolga’nın ağrılarının artması moralleri bozdu. Bordo-Mavililerde Tolga Zengin, sabah idmanında oludğu gibi bu akşam yapılan idmana da katılmadı.
Bilindiği gibi önceki akşam
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda ayağında ağrı hisseden Tolga sabah idmanına katılmamış ve takımdan ayrı olarak salonda çalışmıştı. 

VOLKAN ŞEN SAKATLANDI
Kamptan bir üzücü haberde antrenman sonunda geldi. Trabzonspor'un sezon başında Bursaspor'dan transfer ettiği Volkan Şen, idmanın sonunda sakatlandı. Volkan'ın durumunuyla ilgili henüz net birşey yokken yarın çekilecek MR sonrası durumun netlik kazanacağı ifade edildi. Volkan tedavi için otele götürüldü.

OLCAN YARIN İDMANDA
Öte yandan, Trabzonspor’da izinli olan Alanzinho ve Henrique’nin ise bu akşam Antalya kampına katılması bekleniyor. Bordo-Mavililerin yeni  transferi Olcan Adın akşam idmanında yer almadı.
İdmanda hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ile kampa geç katılan Colman takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Diğer futbolcular ise antrenmanda konuşun ardından çift kale maç yaptı.