Büyük ilgi gören müsabakalar sonunda kadınlarda Saraçoğlu Telekom Muğla Ege Yıldızları, erkeklerde ise Suruç GSK şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Türkiye Hokef Federasyonu ile Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada erkekler kategorisinde 4 grupta 15 takım Play-Off maçlarına katılırken, Kadınlar kategorisinde de 3 grupta 11 takım 1. Lige yükselmek için mücadele etti. ile Beşirli Spor Kompleksinde yapılan  ve büyük çekişmelere sahne olan maçların ardından Kadınlarda Saraçoğlu Telekom Muğla Ege Yıldızları şampiyon oldu, Haydarpaşa SK ikinci, Anadolu Ateşi GSK ise üçüncülüğü elde etti. Erkeklerde ise heyecan son ana kadar devam etti. Suruç GSK, Adana Hokey kulübünü yenerek zirveye ulaştı. Üçüncülüğü ise Hassa Belediyesi SK elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Spor Şube Müdür V. Yusuf Çebi, Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çolak, Hokey İl Temsilcisi Cemal Ayan ve Tesis Amiri Abdullah Cevahir tarafından verildi.  Ali Çolak, hokey branşının 120 ülkede en popüler 3 branştan biri olduğunu ifade ederken, Spor Şube Müdür V. Çebi ise, “28 olimpik branştan birisi olan hokey ülkemizde artık giderek yaygınlaşıyor. Trabzon’da ise son dönemlerde hokeye olan ilgi hızla artıyor. Bazı ilçelerimizde antrenmanlar yapılıyor, yakın süreçte Trabzon’un bu branşta söz sahibi olacağına inanıyorum” diye konuştu.