Beşikdüzü Belediyesi’nin himayesinde faaliyet gösteren Beşikdüzü Poyraz Gençlik Spor kulübünün sporcuları Kars-Ardahan sınırındaki Çıldır gölü’ndeki etkinliklere kulüp başkanı Gürhan Zengin ile birlikte katıldı.

Ülke genelindeki kıyı şehirlerinde kutlanan Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın sonuncusunun düzenlendiği Çıldır gölü’ndeki etkinliklerinde göl üzerinde ilk kez gerçekleşen yelken ve kano yarışlarına katılan Beşikdüzü Poyraz Gençlik spor kulübü Trabzon’u gururla temsil ettiler.

Etkinlikler kapsamında yapılan yelken ve kano yarışmalarına 50 kişilik kafilesiyle katılan kulüp sporcuları hem şenliklere ismini yazdırdılar hem de yarışlar sonrasında madalyaları topladılar.

MADALYALARI TOPLADILAR

Kano yarışmaları sonucunda bayanlarda ilk üç dereceye giren Beşikdüzü Poyraz Gençlik Spor kulübünden 1.Edanur Bayram, 2.Simar Ergin, 3.Berna Ergin, Erkeklerde 2.Aziz Olgun 3.Tuna Ergin, Yelken branşında optimist genelde 1.Asya Zengin, 2.Hanife Ezgi Sağlam, lazer 4.7 sınıfında 2.Vatan Zengin, Radyal sınıfında Onur Taş 1.olmuşlardır. Ödüllerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan verdi.

BIÇAKÇIOĞLU’NA BAKAN’DAN TEŞEKKÜR

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Beşikdüzü Belediyesi’nin himayesinde faaliyet gösteren Beşikdüzü Poyraz Gençlik Spor kulübüne Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nun verdiği desteğe teşekkür ederek, sporcuların başarısını kutladı. Bakan Arslan, Türkiye’nin bu konudaki geldiği noktanın gurur verici olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Gürhan Zengin’de açıklamasında “Bizleri yalnız bırakmayarak, desteklerini hiç eksik etmeyen hemşehrilerimiz Ulaştırma ve Haberleşme Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Hızır Reis Deniz ile Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü’ye çok teşekkür ederiz dedi.