Trabzon’da resmi olarak 1 yıldır faaliyet gösteren Trabzon Offroad Kulübü kuruluşunun birinci yıldönümünü nedeniyle Remzi Sosyal Tesislerinde üyeleri ile birlikte mütevazi bir kutlama yaptı. Üyelerin çoğunun katıldığı gecede anılar tazelendi, kulübün kurulduğu günden buyana yaptığı etkinliklerdeki doğrular, yanlışlar masaya yatırıldı, Trabzon Offroad Kulübü kurtarma timi ile ilgili fikir alışverişi yapıldı. Gecenin ana gündem maddesi ise seçimler ve mayıs ayında yapılması planlanan Uluslarası Offroad festivaliydi.. Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen önümüzdeki günlerde kulübün olağan genel kurulu yapılacağını, aday olmak isteyen arkadaşlara saygı duyduğunu ve destek olacağını belirterek kendisinin başkanlığına yeniden aday olduğunu ifade etti.

BU FESTİVAL TRABZON’A YAKIŞIR OLMALI

Trabzon’da, Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir OFFROAD festivali yapmayı planladıklarını belirten Troff Başkanı Emir Sözen, “Bugün yarış ile ilgili komiteleremizi oluşturduk. Çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bu festival Trabzon’un prestijini arttıracak bir gelenek haline gelecektir. Bundan şüphem yoktur. Çünkü sizlerle birlikte üstesinden gelemeyeceğimiz iş yoktur. Ve sizinle birlikte yaptığımız herşey eminim en iyi işler olacaktır. Bu nedenle herkes elini taşın altına koymalı. Yeni fikirleri, önerileri olanlar bizimle paylaşsın. Festival için Akyazı dolgu alanını düşünüyoruz. Bir aksilik çıkmaz ise Trabzon’un prestij projesi Akyazı’da, bu şehrin imajını yükseltecek ilk etkinliği biz yapacağız.

Trabzon bölgenin en hareketli şehri. Samsun Büyükşehir olmasına ragmen Trabzon daha canlı. Nedeni lojistik üs olması. Trabzon’daki sıkıntı insanlarımızın futboldan başka spor dalları ile iştikal olmamaları. Ne yazıkki çocuklarımızda futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Tamam Trabzonsporumuz canımız. Fakat bu şehir futbola mahkum edilmemeli. Yamaç Paraşütü, motor sporları, tenis, yüzme gibi birçok spor dalı var. Biz istiyoruz ki bunlarda konuşulsun, çocuklarımız bu spor dallarına da eğilsin. İnşallah Troff olarak bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz.. Trabzon’da yapacağımız Ofroad festivallerinde 20 bin TL değerinde para ve hediye dağıtmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı Troff 1. Yıl pastasının kesilmesi ile son buldu.