TRABZON (AA) - Vestel Venus Sultanlar Ligi ekiplerinden Trabzon İdmanocağı'nın başantrenörü Reşat Arığ, lige sorunsuz başlamak istediklerini bildirdi.

Arığ, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta İstanbul'da oynanan dörtlü voleybol turnuvasının, takımının durumu görmek açısından çok yararlı olduğunu belirtti.

Takımın yaklaşık 2 aydır Trabzon'da antrenman yaptığını vurgulayan Arığ, şöyle devam etti:

"Trabzon'da yapmış olduğumuz iki antrenman maçı dışında, ilk defa bir arada oynama şansı bulduğumuz PTT Cup'ta da eksiklerimizi tespit etme şansını bulduk. Genç oyuncularımıza ayrıca şans vererek maç atmosferinde takıma ne kadar katkı vereceklerini de görmüş olduk. Kısacası eksiklerimizi görme ve öz güvenimizi rakiplerimiz karşısında test etme açısından çok faydalı bir turnuva oldu. Turnuva boyunca maçlarımızı yöneten tüm hakem gözlemci ve saha amirlerine İstanbul İl Temsilcisi Çetin Acar nezdinde teşekkür ederim."

Arığ, hafta sonunda Ankara'da düzenlenecek turnuvaya da davet edildiklerini işaret ederek, takım olarak ligin başlamasına 1 hafta kala son hazırlık maçlarında kendilerini görüp, lige sorunsuz başlamak istediklerini kaydetti.