Zağnosspor Bayan Hentbol takımında iki buçuk yıldır başkanlık görevini yürüten Haluk Selim, yaptığı yazılı açıklamayla görevi bıraktığını beyan etti. Kulübe maddi ve manevi destek olmaya devam edeceğini belirten Selim açıklamasında, “İki buçuk yıldır severek ve büyük bir enerji harcayarak yaptığım başkanlık görevini bugün itibariyle bırakıyorum. İşlerimin yoğunluğundan kaynaklı bir durum söz konusu. Ancak maddi manevi desteğimiz yine devam edecek” ifadelerini kullandı. 

HER ŞEY ZAĞNOSSPOR İÇİN
Selim’in Zağnosspor’daki iki buçuk yılına da değindiği açıklamasında; “Zağnosspor’u buralara getirmek çok kolay olmadı. Takım kurmak ve onu ileriye taşımak büyük emek isteyen, enerjinizin büyük kısmını harcamanız gereken ve severek icra etmeniz gereken bir iş. Biz, yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla tüm bunları yaptık ancak benim için biraz dinlenme vakti. Bu zamana kadar benimle birlikte olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şey Zağnosspor için” dendi. 
Selim’in başkanlığı bırakmasının ardından Zağnosspor Hentbol Kulübü yönetim kurulu önümüzdeki günlerde toplanarak kendisine yeni bir başkan belirleyecek.