61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzon’un Bayanlar Voleybol liginin temsilcisi İdmanocağı Kadın Voleybol takımı Fenerbahçe Kadın Voleybol takımı ile yarın karşı karşıya geliyor.

FENERLİ KADIN VOLEYBOLCULARA ÇİÇEK VERİLDİ

Karşılaşma öncesi şehre gelen sari lacivertli takım 19 Mayıs Spor Salon’unda maç hazırlıklarını sürdürdüğü sırada sürprizle karşılaştı.

İdmanocağı Kadın Voleybol Takımı Başkanı Mehmet Çelebi, antrenmana katılarak voleybol oyuncularına çiçek verdi.

BAŞKAN ÇELEBİ, 'SPOR KARDEŞLİKTİR'

Çelebi burada yaptığı kısa açıklamada, ‘’Burada Fenerbahçe’ye hoş geldin demek istedik. Spor, sevgi ve kardeşliktir. Bunu göstermek istedik’’ ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet ilgi karşısında şaşkına dönerken Çelebi’nin bu hareketine teşekkür ederek yarın oynayacak olan karşılaşma için başarılar diledi.

LİGDE KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK İSTİYOR

Ligde 3 maçta 3 mağlubiyet alan Trabzon’un paçileri yarın 19 Mayıs Spor Salonu’nda 15.00’da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar Fenerbahçe karşısında galibiyet alarak ligde yeniden başlamak istiyor.

MİSAFİR TAKIM SEYİRCİLERİN SALONA GELMESİ YASAK

Öte yandan Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü’nden 20 Ekim tarihinde yapılan açıklamada Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarların Trabzon’da maçlara katılamayacağı ifade edilmişti.