61SAAT SPOR SERVİSİ 

Şampiyonada ilk maçında İrlandalıyı, 2. maçında Ermeniyi, 3. maçında da İskoç boksörü deviren Aydemir Moldovalı boksöre kaybetti. 

5 yıl üzerine Trabzon’a Avrupa 3.'lüğü madalyası getirerek ülkemizin ve Trabzon’un gururu olan Mehmet Aydemir bu sene ki Avrupa Şampiyonasında büyük bir haksızlığa uğradı. 

 RAKİP MOLDOVALI SORUMLU MOLDOVALI 

Avrupa Şampiyonasının yarı finalinde mücadelenin Moldovalı rakibiyle karşılaşan genç boksöre bir rakipte mücadelenin sorumlusu (Süpervisor) çıktı. 

Moldovalı olduğu öğrenilen mücadelenin sorumlusu açıkça Trabzonlu boksörü haksızlığa uğratarak mücadeleyi Moldovalı boksörün kazanmasında etkili rol oynadı. 

Mücadeleyi kaybeden Trabzonlu boksör Mehmet Aydemir böylelikle Avrupa 3. olarak bronz madalya almaya hak kazandı.  

AVRUPA'DA GEÇTİ AMA OKULDA GEÇEMEDİ 

Madalya kazanarak başarı yakalayan Mehmet Aydemir’in ayrıca öğrenim gördüğü Şehit Ünal Bıçakçı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde sınıfta kaldığı ortaya çıktı.  

Yoğun antrenman temposu ve uluslararası müsabakalar nedeniyle okula gidemeyen genç boksör kariyerinin en verimli döneminde devamsızlık gerekçesiyle sınıfta bırakıldı.  

MURAT HOCA MEHMET’İN ÇALIŞIP VE AZİM EDİŞİNİ GÖRDÜ 

Madalya kazanarak büyük bir başarı yakalayan Mehmet Aydemir’in Antrenörü Murat Özdemir 61saat’e yaptığı açıklamalarda “Mehmet gerçekten bu sene çok çalıştı ve iyi hazırlandı. Milli takımda ise daha üst düzey çalıştı. Şampiyon olacağına çok inandı ve yenildiğinde Türk Milleti’nin de kaybettiğini düşünerek epey bir üzüntü yaşadı, önümüzdeki yıl Dünya Şampiyonası var Mehmet'i daha çok çalıştıracağım ve bütün bu dünyaya Mehmet'i kanıtlayacağım. Destekleyen herkesten Allah Razı olsun” dedi. 

YARIN MEMLEKETİNE DÖNÜYOR 

Öte yandan Trabzon’a madalya kazandırarak göğüslerimizi kabartan Mehmet Aydemir’in yarın 14.30’da Trabzon Havalimanı’nda olacağı ifade edildi.