61SAAT HABER SERVİSİ - Konuyla ilgili Trabzonspor Basketbol Kulübü yöneticisi Alparslan Beşli, yazılı bir açıklama yaptı. Beşli, "Trabzonspor Basketbol Kulübümüz  Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi  öncesi  transferlerine hız vermiştir.  Bugün yapılan görüşmeler neticesinde 4 önemli oyuncu transferini gerçekleştirmiş bulunmaktayız.
Bu transferler; geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor takımında oynayan ABD vatandaşı 28 yaşındaki şutör Guard Osiris Eldrigde,  İstanbul Büyükşehir Belediyespor da forma giyen ve NCAA'de Final Four oynayan tek türk oyuncu özelliği bulunan  27 yaşındaki Pivot  Deniz Kılıçlı, Darüşşafaka alt yapısında yetişen Beşiktaş Basketbol Kulübünde kendinden söz ettiren ve geçtiğimiz  sezon Türk Telekomda forma giyen 27 yaşındaki  uzun forvet Gökhan Şirin ile geçtiğimiz sezon Muratbey Uşakspor da forma giyen oyun kurucu Litvanya milli takım oyuncusu 28 yaşındaki Sarunas Vasiliauskas ile anlaşmaya varılmıştır.
Bu oyuncularımız bordo mavili camiamıza hayır olmasını temenni ederken, transfer görüşmelerimizin devam ettiğini en kısa zamanda yeni transferlerimizi de sizlere ilan edeceğimizi belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.