TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de sahasında Atiker Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, 153 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Geçen sezon ligin 30. haftasında Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama, 1 maç da tribün cezası alan bordo-mavililer, Atiker Konyaspor maçında taraftarı önüne çıktı.

Ligin 3. haftasında Osmanlıspor maçında seyircisiz oynama cezasını tamamlayan Karadeniz ekibinin Atiker Konyaspor maçını, Fenerbahçe maçında tribünde yer almayan taraftarlar izleyebildi.

Trabzonspor, 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ile 42 sezonluk en kötü başlangıcı yapmasının etkisiyle Atiker Konyaspor maçında fazla taraftar desteğini arkasında bulamadı. Yaklaşık 2-3 bin dolayında bordo-mavili taraftar, takımlarının karşılaşmasını izledi. Az sayıda Atiker Konyaspor taraftarı da Trabzonspor deplasmanında takımı yalnız bırakmadı.


- Yanal, 3 yabancıyı kulübede oturttu


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-0 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor maçında 11'de forma giyen ve ilk 4 haftada vazgeçmediği Castillo ve Onazi'nin yanı sıra Ibanez'i, bu kez yedek soyundurdu.

Bordo-mavililerde, sakatlığı bulunan Uğur Demirok'un da yokluğuyla geçen haftaya göre ilk 11'de 4 değişiklik yapıldı. Zeki Yavru, Okay Yokuşlu, Muhammet Demir ve Mustafa Akbaş, bu hafta 11'de forma giyme şansı yakaladı.


- Kocaman "dalya" dedi


Aykut Kocaman, Trabzonspor karşısında konuk ekibin başında 100. Süper Lig maçına çıktı.

Konyaspor'u ilk olarak 2005-2006 sezonunda çalıştıran deneyimli teknik adam, yeşil-beyazlılarla çıktığı 99 Süper Lig maçında 43 galibiyet, 29 beraberlik, 27 mağlubiyet yaşadı.

Maç öncesi Trabzonspor Kulübü, konuk ekibin yönetim kuruluna yemek verdi. Yemek sonunda Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan’a plaket takdim etti.